Schilderen

Is uw woning toe aan een verfrissende schilderbeurt? Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u het interieur laten schilderen? Is uw huidige interieur toe aan een nieuwe look, maar weet u niet precies hoe u zoiets aanpakt? Schildersbedrijf Jasper helpt u graag; bekijk daarvoor onderstaande mogelijkheden. Zoekt u iets specifieks wat niet op de website staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Buitenschilderwerk

Na jarenlange blootstelling aan vuil en zon is de buitenzijde van uw woning op gezette tijden toe aan een opknapbeurt. Wij komen graag de staat van uw woning bekijken. Daarna brengen we advies uit en kunnen we afspraken maken over de uitvoering. Wij werken secuur en met kwalitatief goede materialen.

Binnenschilderwerk

Wat buiten geldt, gaat natuurlijk ook binnen op. Met aandacht en nauwkeurigheid schilderen wij uw interieur. We gebruiken kwalitatief goede producten om tot het beste resultaat te komen. Ook maken we gebruik van stofafzuiging om zo netjes en schoon mogelijk te werken. Desgewenst geven we kleuradvies, passend bij u en uw gezin. Een goede kleur kan namelijk uw interieur verrijken en voor een echt thuis-gevoel zorgen.

Beton-look

Bent u op zoek naar iets origineels? Ga dan voor een beton-look, die uw interieur een luxe uitstraling geeft. Door de ruime keuze in kleur en afwerking past de beton-look in zowel industriële als landelijke stijlen. Dankzij goede afneembaarheid kunnen we het product ook mooi toepassen in keukens en badkamers.

Houtrot

Naast het schilderwerk kunnen wij ook houtrot repareren. Dit doen we door middel van epoxy vulmiddelen. Mocht het houtrot helaas niet meer te repareren vallen dan werken wij ook samen met professionele timmermannen om het hout te vervangen, waarna wij het afwerken. Wij komen graag bij u langs om het houtrot te inspecteren.