Portfolio

Hieronder een selectie van de verschillende projecten.

Fotobehang

Met fotobehang kun je alle kanten op. Je kunt dit toepassen in meerdere woonruimtes zoals keukens, woonkamers en kinderkamers. In dit project vind je een paar voorbeelden van wat wij toegepast hebben.

Lees meer
Industriele badkamer

In deze badkamer hebben wij gebruik gemaakt van de kleur Black Hills van Pure & Original. Door deze donker groene toon komen de kleuren van de design kranen prachtig uit.

Lees meer
Klassiek landelijk

In deze nieuwe jaren 30 woning hebben wij ook binnen geschilderd. De wanden zijn bekleed met Renovliesbehang en geschilderd met de kleur ‘Skimming Stone’ van het merk Farrow & Ball.

Lees meer
Nieuwe jaren ’30 woning

Bij deze nieuwe jaren ’30 woning hebben wij de gehele buitenzijde geschilderd. Hierbij zijn de kleuren ‘RAL 9001’ en ‘RAL 7021’ gebruikt.  

Lees meer
Klassiek en stoer

Bij deze woning hebben we de prachtige klassieke trap een eigentijdse look gegeven door de stijlen ‘Git zwart’ te schilderen. De wanden hebben de kleur ‘FE 303 Grijsbruin’.

Lees meer
Strakke en moderne slaapkamer

Bij deze slaapkamer hebben wij op de muur Renovliesbehang aangebracht waarna deze de kleur ‘Hague Blue’ van Farrow & Ball heeft gekregen. Op de kastenwand is de kleur ‘Drift’ van het merk Pure and Original toegepast.

Lees meer
Industriele keuken en woonkamer

Bij deze woning hebben wij camouflage-green als kleur aangebracht.

Lees meer
Stoer en landelijk

Bij deze woning hebben wij elke ruimte aangepakt en een luxe uitstraling gegeven.

Lees meer
Landelijke stijl

Bij deze vrijstaande woning heeft Schildersbedrijf Jasper een mooie landelijke sfeer weten aan te brengen.

Lees meer
Beton look

Wilt u graag een keer wat anders? Een stoere betonlook die uw huis een exclusieve uitstraling geeft. Dit is af te werken met een zeep of een wax die ervoor zorgen dat de verf waterafstotend is. Wanneer de verf afgewerkt word met een matte lak is deze ook toepasbaar in keukens en badkamers (geen doucheruimte).

Lees meer
Houtrot reparaties

Tijdens binnen- en buiten schilderwerkzaamheden komt Schildersbedrijf Jasper het nodige houtrot tegen. Met de foto’s laten wij zien hoe dit opgelost kan worden.

Lees meer
Jaren ’20 woning

Deze oude jaren ’20 woning hebben wij flink onder handen genomen. Door scheuren te repareren en vervolgens Renovliesbehang aan te brengen hebben wij strakke wanden gecreëerd. Het behang is hierna geschilderd met de kleurencollectie van Sikkens ‘Rijks’ waardoor er een klassieke sfeer is ontstaan.

Lees meer
Hoekwoning

De gehele buitenzijde van deze hoekwoning is geschilderd. Wij hebben de metalen ventilatie strips vervangen voor beter ventilerende neuslatten. Deze beschermd de onderdorpel beter tegen verschillende weersinvloeden. Ook vieze betonbanden zijn schoongemaakt en geïmpregneerd. Hierna zijn deze afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat er in de toekomst minder snel vuil aan hecht.

Lees meer
Oud Herenhuis

Dit prachtige herenhuis in Amersfoort is compleet onder handen genomen door Schildersbedrijf Jasper. De kozijnen en de muren zijn kaal gemaakt, lijsten en overstekken zijn vervangen en het enkel glas is vervangen voor isolatie glas.

Lees meer